Nethorse > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nethorse.fi myy hevostarvikkeita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Alle 18 -vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen tilaukselle. Noudatamme toiminnassamme kuluttajansuojalainsäädäntöä.

YKSITYISKOHTAISET EHDOT

1. Tilaaminen

1.1 Tilausta tehdessä asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

1.2 Nethorsen asiakasrekisteri on luottamuksellinen, sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin.

1.3 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä noudattamaan tässä sopimuksessa mainittuja sopimusehtoja.

1.4 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse.

1.5 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

1.6 Kaikki Nethorsen tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolella tuotekortissa mainittuihin yksityiskohtaisiin tietoihin.

1.7 Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden aikana takaisin Nethorselle (ks. jäljempänä kohta 5.).

2. Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron.

2.2 Mikäli tuotteen hinta on noussut tilauksen lähettämisen jälkeen, myymme tilatut tuotteet tilaushetken hinnalla. Mikäli tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta senhetkisen hinnan mukaisesti.

2.3 Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät tuotekortissa kotisivuillamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakaspalautuksena maksuton, ja palautus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun asiakas on virheen havainnut tai asiakkaan olisi kuulunut virhe havaita.

3. Toimitus

3.1 Nethorse tuotteitaan asiakkaalle 1-7 arkipäivän toimitusajalla poislukien kärryt, joiden toimitusaika on 2 – 4 viikkoa. Mikäli tuote on kuitenkin tilapäisesti varastosta loppu, siitä ilmoitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.Emme toimita tuotteita ulkomaille.

3.2 Toimittamme tuotteet postipakettina poislukien kärryt, joiden toimituksesta ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

3.3 Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa ennen toimitusta, myös siinä vaiheessa kun tilaus on jo käsitelty. Mikäli asiakas ei halua noutaa tilaamaansa tuotetta postitoimipaikasta tai noutopisteestä, on suositeltavaa että hän kuitenkin ilmoittaa siitä nethorselle sähköpostitse myynti@nethorse.fi tai postitoimipaikkaan.

3.4 Tavaran kuljetuksen aikana Nethorse vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa.

3.5 Mikäli lähetät tavaraa Nethorselle tuotepalautuksena, muista säilyttää postin kuittikopio/seurantanumero sekä ilmoittaa siitä Nethorselle myynti@nethorse.fi.

4. Maksuehdot

4.1 Ennakkomaksu. Tuote maksetaan suoraan Tmi Aarne Rannan tilille. Lähetys toimitetaan asiakkaalle toimitusehtojen mukaisesti.

4.2 Maksuturva-palvelussa voit suorittaa maksun käyttäen pankkisi verkkomaksupainiketta.

Näin käytät maksuturvaa:

1. Valikoi verkkokaupastamme haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva.

2. Maksa tilauksesi verkkopankissa tai viitteellisellä tilisiirrolla.

3. Maksuturva ilmoittaa maksusta myyjälle, joka lähettää tilaamasi tuotteet.

4. Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, Maksuturva tilittää maksun myyjälle.Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Tarkemmat tiedot Maksuturva-palvelusta saat Suomen Maksuturva Oy:n asiakaspalvelusta (09) 321 3300.

5. Palautusoikeus

5.1 Kaikilla tuoteilla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin tai noutotilauksen noutohetkestä.

5.2 Noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.

5.3 Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen huolella samalla tavalla kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tuotetta menettämättä palautusoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

5.4 Palautusoikeus ei koske tuotetta, jota on käytetty.

5.5 Tuotepalautukset on tehtävä aina:

a) Alkuperäisessä tai samanlaisessa paketissa, missä tuote on asiakkaalle lähetetty (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä.

b) Mukana kopio kuitista.

c) Viimeistään 14 päivän kuluessa noutohetkestä.

5.7 Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli palautettava tuote on jätetty asianmukaisesti pakkaamatta.

 Ostoskori

Tmi Aarne Ranta, Reutuaapa 743, 95355 Koivu, Finland
puh. 040-3533 356, sähköpostiosoite myynti(at)nethorse.fi
Viimeksi päivitetty 2017-11-13 10:22:33